Morten Christensen-Hornehøj fra Enhedslisten. Pr-foto

Haha 😆 Like 👍

Enhedslisten har sat holdet

POLITIK: Enhedslisten på Frederiksberg har på deres generalforsamling forleden sat et hold, der er klar til folketingsvalg og valg til EU-parlamentet. Ved samme lejlighed blev der også valgt nye medlemmer til den lokale bestyrelse.

Som ny kontaktperson for Enhedslisten Frederiksberg blev Morten Christensen-Hornehøj valgt. Han er cand.soc i socialvidenskab og bor til dagligt i Den sønderjyske by med kone og barn.

»Der er ingen tvivl om at bekæmpelsen af salget af de kommunale boliger står øverst på Enhedslistens dagsorden det kommende år. Frederiksberg skal være en by for alle slags folk, ikke kun for de rigeste,« siger Morten Christensen-Hornehøj og fortsætter:

»Også folketingsvalget og EU-parlamentsvalget står højt på vores dagsorden. Vi så i efteråret at Enhedslisten fik vores bedste kommunalvalg nogensinde, fordi vi har de gode argumenter og masser af kampgejst. Det får vi også brug for de kommende to valg«.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Gratis julegaver til børn

Farvel til den gamle blodbøg