Lejerbo på Platanvej drømmer om at bygge ovenpå, nej tak siger beboerne på vejen. Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

Debat: Tænk også på Platanvej

…Debat

Preben Crawfurd

Platanvej 22A

LEJEBOLIGER: På Værnedamsvej kæmper beboerne og de erhvervsdrivende med god grund og gode argumenter mod et massivt byggeri, der vil ødelægge kvarterets miljø. I den forbindelse er det interessant at læse, hvor årvågne og engagerede politikerne er blevet her.

De falder næsten over hinanden med overbudspolitik – som op til et valg: ’SF føler stort ansvar for borgernes daglige liv og trivsel. Socialdemokratiet er meget optaget af at holde fast i et grønt Frederiksberg uden tæt byggeri. De konservative går ind for mindre byggeri og mere grønt, bedre friarealer og en by, der bliver rarere at bo i. Også Enhedslisten er i mod en yderligere fortætning på Frederiksberg.’.

I området omkring Platanvej har beboerne siden juni på forskellig vis protesteret mod Lejerbos planer om etageforøgelser på deres store ejendomskompleks.

Et projekt, der i givet fald vil genere rigtig mange mennesker, og som ingen får glæde af. Der er afleveret 432 protestunderskrifter og rettet henvendelse til alle lokalpolitikerne.

Det er beskæmmende, at ud over formanden for bolig- og ejendomsudvalget, Nikolaj Bøgh, har ingen politikere ønsket at tage del i debatten om Platanvejs fremtid. Man kan med god ret undre sig over, hvorfor Platanvej påkalder sig så lidt politisk opmærksomhed, når Værnedamsvej får så stor bevågenhed. Vælgerne på Carit Etlars Vej og Platanvej håber, at by- og miljøudvalget også stemmer nej til mere,tættere og højere byggeri på Platanvej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Højt fra husets grønne top …

Foregangskvinde og sporvejsborgmester som satte sig spor