in ,

Jagger Fast Food har indtaget Østerbro

Burger: I fredags åbnede Jagger Fast Food dørene i Nordre Frihavnsgade 58 og havde både nyt design og en nyhed på menukortet med til Østerbroerne.

Siden 2016 har Jagger Fast Food etableret seks fastfood-restauranter i København og Odense og nu kom tiden til Nordre Frihavnsgade.

»Østerbro er det sidste af de københavnske brokvarterer, hvor Jagger endnu ikke har etableret sig, men vores Østerbro-restaurant bliver den første i rækken med et helt nyt udtryk. Her har vi hevet designet og indretningen op på et niveau, der matcher vores burgere og fastfood. Indretningen er hyggeligere, og stemningen er mere cozy, ligesom vi bl.a. har åbnet køkkenet op, så gæsterne kan følge med i, hvordan deres måltid bliver til. Det giver en helt ny og forbedret restaurantoplevelse,« siger Rasmus Oubæk, der er co-founder af Jagger i en pressemeddelelse.

I forbindelse med Østerbro-åbningen introducerede Jagger Fast Food samtidig en helt ny halloumi-vegetarburger på alle kædens syv restauranter. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Juletræet bliver tændt på torvet

Testshow med Sanne Søndergaard på Teater Play