in ,

Lystige musikanter – også med julemusik

DANSEMUSIK: Det er dansemusik for den mere modne aldersgruppe 60+ leveret af et 14 mands stort orkester, når De Lystige Musikanter atter er på programmet – søndag 25. november klokken 14-17 i Østerbrohuset, Århusgade 103. Der vil være tango, vals, rumba, foxtrot, pop, sving og denne gang også lidt julemelodier og julehygge. Er man ikke så bevægelig, er det også hyggeligt at sidde og nynne med på de populære melodier. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

»Det giver mig energi at komme her«

Højt fra husets grønne top …