Juletræet med lys bliver midtpunkt på torvet fra 30. november og frem til jul. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

Juletræet bliver tændt på torvet

TRADITION. Fredag 30. november klokken 17 bliver juletræet på Vanløse Torv tændt og julemanden kommer forbi med slik til børnene.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

VANLØSE TORV: Langt ude i skoven på Vestsjælland står der lige nu meterhøje nordmann-grantræer og venter på at blive den udvalgte, der skal fældes og køres ind til Vanløse Torv.

Det er Vanløse Lokaludvalg, der står bag arrangementet på torvet, hvor juletræet bliver tændt, og julemanden kommer forbi med slikposer til børnene – sponsoreret af Kronen.

Det hele bliver ligesom de forrige år, hvor julemanden kommer og underholder børnene, mens det store grantræ bliver tændt, og man må sige, næh, og ih, og hvor fint.

Juletræsfesten begynder klokken 17 og varer indtil, man fryser eller slikposerne er tomme.

 

O, var jeg dog sådant et stort træ, som de andre!«sukkede det lille træ, »så kunne jeg brede mine grene så langt omkring og med toppen se ud i den vide verden.

H.C. Andersens Grantræet

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Juletiden begynder på Østerfælled

Jagger Fast Food har indtaget Østerbro