Foto: Tia Borgsmidt
in ,

Kunsten flytter hjem til Kathrine

KUNSTUDSTILLING HELT PRIVAT: Kunstsalonen er en nomadisk pop up udstilling, der byder indenfor i skiftende private hjem i forskellige lokalområder og integrerer kunsten i den eksisterende bolig og interiør.

Det er fjerde gang arrangørerne inviterer til at opleve deres udstillingskoncept Kunstsalonen, som denne gang rykker til Østerbro, hvor Kathrine Emme Thielke generøst har inviteret kunsten og offentligheden indenfor i sin private bolig for en weekend.

Salonen skifter navn efter det sted, den indtager og denne gang hedder den Østerbro Salonen.

Østerbro Salonen er en 1 års fødselsdagsudstilling, som fejrer det kunstnerdrevede udstillingssted med én væg, hvor alle kunstnere udstiller ét værk til 2.000 kr.

Fernisering afholdes fredag 23. november klokken 16-19. Efterfølgende er der åbent lørdag 24. november klokken 11-16 og søndag 25. november klokken 11- 15. Der er gratis entré og adressen er Classensgade 61, 5 tv.

Kvinderne bag salonen

Bag salonerne står de to kvinder Anne Aarsland, billedkunstner og cand. mag i kunsthistorie og visuel kultur fra Københavns Universitet og Mette Helena Rasmussen, Master in Fine Arts fra Det kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og stylist hos blandt andet RETRO VILLA, designdommer i Nybyggerne og indretningsekspert i Go’Morgen Danmark.

Du kan læse meget mere på www.kunstsalonen.com. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Ønsker om endnu flere boliger ved Fiskerhavnen

Banko på Kofoeds Skole støtter juleaften for socialt udsatte