PR-foto
in ,

Hyltebjerggård spiller banko for Tanzania

JULEMARKED: Igen i år lægger Hyltebjerggård lokaler til hjemmebag, julebanko og velgørenhed, når foreningen Faraja indtager stedet og disker op med aktiviteter for børn og voksne.

Faraja er en lille forening, der siden 2001 har støttet et center for udviklingshæmmede børn i Tanzania. Børnene kommer fra landsbyerne i et område for foden af Kilimanjaro i nærheden af storbyen Moshi. I Tanzania er det et tabu at få et udviklingshæmmet barn, og børnene har meget dårlige vilkår i mange familier, da fokus er på familiens øvrige børn. På Faraja Home bor børnene i længere perioder, mens de stadig har kontakt til deres familie.

Julearrangementet afholdes søndag 25. november kl. 14-17 og er åbent for alle. Overskuddet går direkte til Faraja Home i Tanzania. Her vil være hjemmebag, banko for børn og voksne, børnelotteri, en glögg, der giver garanteret varme kinder og godt selskab. Der vil være banko i flere omgange, så man kan komme forbi, som det passer.

Det er gratis at komme ind, men det koster penge at deltage i aktiviteterne, da det er et støttearrangement. cmo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Trioen spiller en ‘Tysk Linie’

Alle skal kunne se et træ fra deres bolig