Mickey Gjerris holder foredrag om aktiv dødshjælp i Eliaskirken på Vesterbro Torv. Pressefoto
in ,

Kan aktiv dødhjælp være en menneskeret?

Lidelse: Debatten om aktiv dødshjælp har levet længe og rummer mange facetter. For mens vi ikke selv bestemmer, om vi bliver født, er det muligt at gøre en ende på livet. Men skal det være en menneskeret at have den mulighed?

Temaerne i den debat er alt fra angsten for smerte og død, retten til at bestemme over eget liv og til synet på os selv, hinanden og livet.

Teolog, bioetiker og forfatter Mickey Gjerris holder foredrag i Eliaskirken på Vesterbros Torv onsdag 5. december kl. 15, hvor du kan få styr på argumenter både for og imod aktiv dødshjælp. Arrangementet starter klokken 14 med en kort gudstjeneste og kop kaffe og er gratis. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Mød Pia Olsen Dyhr til live-interview

Julelys i øjnene