Pia Olsen Dyhrs barndom var præget af svigt og usikkerhed, men hendes figtervilje og gode hoved har drevet hende frem som politiker og menneske. Foto: Bax Lindhardt /Ritzau Scanpix
in ,

Mød Pia Olsen Dyhr til live-interview

Tirsdag 4. december kommer SFs formand, Pia Olsen Dyhr til Oasen i Kulturstationen, hvor Vanløse Bladet interviewer politikeren foran publikum.

Idyllisk ser det ud. Villaen på Svenstrupvej i Brønshøj – ganske tæt på Vanløse.

Og det er det også. Her bor SFs formand Pia Olsen Dyhr med sin mand, Villy Dyhr og deres fælles døtre.

Men idyl er ikke et ord, man kan bruge om Pia Olsen Dyhrs opvækst på Vestegnen, hvor hun var den voksne hjemme med en alkoholisk far, der svingede så meget i humør, at det krævede en linedansers evne til at balancere mellem udsvingene.

Kirken var hendes frirum og det var ikke comme il faut i SF ungdomskredse, hvor kirken blev opfattet som autoritær og borgerlig. Hun stod dog ved og blev ved med at bruge kirken og ikke mindst være en del af kirkekoret.

Det – og meget andet – fortæller hun åbenhjertigt om i bogen ’Mønsterbrud og opbrud’ skrevet af Thomas Larsen. Bogen handler også om SFs nedtur og Pia Olsen Dyhrs valg til formand.

Eksklusivt arrangement

Kulturstationen Vanløse har i samarbejde med Vanløse Bladet fået lov til at interviewe Pia Olsen Dyhr foran publikum tirsdag 4. december klokken 16.30 til 18.

Det foregår i Oasen på Kulturstationen, hvor man kan købe en forfriskning, og Vanløse Bladets journalist Anja Berth vil interviewe SFs formand – herefter vil der være mulighed for publikum at stille spørgsmål. Der vil blive fotograferet og filmet under interviewet.

Alle er velkomne til arrangementet, der er gratis.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

Jeg interesserer mig virkelig for det lokale

Jim Lyngvild står bag ny vikingeudstilling

Kan aktiv dødhjælp være en menneskeret?