Ny app vil gøre det lettere at finde en parkeringsplads i København
in ,

Sur 😠 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Ny app vil revolutionere parkering i København

PARKERING: Der mangler parkeringspladser i København, men der er tusindvis af parkeringspladser i hovedstaden, der ikke bliver udnyttet. En ny app ved navn Plot vil skabe adgang til alle de ubrugte pladser og gøre det nemmere og hurtigere at parkere i storbyen.

»Med Plot skaber vi et reelt alternativ til overbelagte kommunale parkeringspladser og parkeringsselskabers dyre private pladser. Plot er i bund og grund Airbnb for parkeringspladser. Vores app Plot Park forbinder folk, der har brug for parkering, med folk, der vil dele deres pladser, når de ikke selv bruger dem. Dermed skaber vi flere parkeringspladser,« siger medstifter Erdi Canbaz.

Plot vil finde parkeringspladser til platformen hos brugere, som har adgang til en privat parkeringsplads i deres indkørsel, gård eller parkeringskælder eller hos f.eks. hospitalers, supermarkeders og firmaers parkeringsarealer, hvor pladserne står tomme på forskellige tidspunkter af døgnet.

Plot har i første omgang indgået en aftale med Københavns Kommune, så man kan starte, stoppe og forlænge sin parkering i appen og dermed kun betale for den tid, man reelt parkerer, ligesom man kan gøre med appen Easypark.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

DEBAT: Konservative klar til mere videoovervågning

Nyt byggeri på vej i Carlsberg Byen