Frederiksberg Volleys herrer var ét af tre Frederiksberg-hold, der søndag kunne juble over en sejr. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

Frederiksbergs flotte volley-søndag

VOLLEYBALL: Der var uventede sejre til både Frederiksberg Volleys 1. divisionsherrer og ligakvinder, da de to hold søndag gæstede Asgårdskolen i Køge for at møde Team Køge.

For herrernes vedkommende var der tale om sæsonens første sejr i 1. division øst. Frederiksberg vandt de to første sæt med 20-25, Køge snuppede 3. sæt med 26-24, inden gæsterne lukkede kampen ved at vinde 4. sæt med 18-25.

Også Frederiksbergs kvinder vandt de to første sæt: 12-25 og 20-25. Herefter tog favoroitterne fra Køge over og vandt 3. og 4. sæt endnu klarere: 25-9 og 25-19. Men igen vendte kampen totalt karakter, og i 5. og afgørende sæt var Frederiksberg Volley klart bedst og vandt 7-15.

VLI Volleys førerhold i herrernes 2. division, pulje 2 fuldførte en flot Frederiksberg-søndag, da de vandt for femte gang af fem mulige: I Næstved blev det til en stensikker sejr over VK Næstved. 10-25, 20-25 og 8-25 lød sætcifrene.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

En hyggelig fredag i byen

Sundbys piger vandt eliterækken