Frederiksberg Volleys herrer var ét af tre Frederiksberg-hold, der søndag kunne juble over en sejr. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

Frederiksbergs flotte volley-søndag

VOLLEYBALL: Der var uventede sejre til både Frederiksberg Volleys 1. divisionsherrer og ligakvinder, da de to hold søndag gæstede Asgårdskolen i Køge for at møde Team Køge.

For herrernes vedkommende var der tale om sæsonens første sejr i 1. division øst. Frederiksberg vandt de to første sæt med 20-25, Køge snuppede 3. sæt med 26-24, inden gæsterne lukkede kampen ved at vinde 4. sæt med 18-25.

Også Frederiksbergs kvinder vandt de to første sæt: 12-25 og 20-25. Herefter tog favoroitterne fra Køge over og vandt 3. og 4. sæt endnu klarere: 25-9 og 25-19. Men igen vendte kampen totalt karakter, og i 5. og afgørende sæt var Frederiksberg Volley klart bedst og vandt 7-15.

VLI Volleys førerhold i herrernes 2. division, pulje 2 fuldførte en flot Frederiksberg-søndag, da de vandt for femte gang af fem mulige: I Næstved blev det til en stensikker sejr over VK Næstved. 10-25, 20-25 og 8-25 lød sætcifrene.

En hyggelig fredag i byen

Sundbys piger vandt eliterækken