Foto: Peter Sørensen
in ,

Børnenes egen kunstudstilling

Bibiana Danmark i Århusgade 126A i Nordhavn fejrer med ferniseringen på Børnenes Galleri alle de mange værker skabt af københavnske skolebørn i udstillingen ’Hoda Hadadi – Thinking of a Home.’ Det sker søndag 25. november klokken 11.

Med udgangspunkt i Hoda Hadadis børnebog ‘Bjerget der ville rejse’ har børn fra hele Storkøbenhavn klippet og klistret nye hjem, familier og oplevelser til et bjerg med rejsefeber. De farverige collageværker fortæller egne historier om et rejselystent bjerg, der tager til stranden, ud i rummet, til Norge og Nordjylland og på tur på Østerbrogade. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Samlede over 7.000 underskrifter mod lukning af legepladser: »Det er bare superfedt«

Jim Lyngvild står bag ny vikingeudstilling