Black friday i novembermørket et tidligere år. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

En hyggelig fredag i byen


Af Tram Berkowitz

INDKØB: Stormagasinet er fyldt med masser af mennesker overalt. Mine venner og jeg er taget afsted for at shoppe lidt.

Vi går samlet for ikke at blive væk fra hinanden.

Os piger vil altid se på tasker, make-up og mange andre ting. Drengene er ikke helt tilfredse med det, men går alligevel med. Black Friday er virkelig hyggeligt. Tingene er billige og man har det sjovt med venner på samme tid. Sådan har det være for mig de seneste tre år.

Man skal være hurtig

Noget af det der ikke er så fedt, er at der ikke er så mange varer af hver slags. Så man skal være hurtig, hvis man skal have lige præcis den trøje eller bukser, man vil have.

Black Friday er den dag, hvor jeg ikke skal tænke på andet, end af have det sjovt sammen med mine venner og veninder. Det er en hel dag, hvor man kan være sig selv og bare slå sig løs.

Julestemning begynder

Black Friday ligger på sammen tid som julehandlen begynder. Når der er Black Friday er der tilbud på juletingene. Det er ret godt, når det er tæt på jul, og man skal ud og købe julegaver. Julen er også en god anledning til af tage til Black Friday.

Nogle af mine venners forældre mener, at det er lige meget, fordi de synes det er dyrt uanset hvad. Det kan godt være, at nogle familier er imod det, men jeg synes det er hyggeligt. Man kan se de fine juledekorationer, der hænger forskellige steder og mærke den hyggelige julestemning, der er rundt omkring.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Klassiker får tilført ny galskab

Frederiksbergs flotte volley-søndag