Far og søn i firmaet Hugo Nielsen: Morten og Thomas. Foto: Dan Møller

25 år med hår på Østerbrogade

JUBILÆUM: 2018 er dobbelt jubilæumsår for Susanne Terkelsen. I sommer havde hun 40 års jubilæum som frisør, og i denne uge har hun 25 års jubilæum for sin egen salon på Østerbrogade 102.

»Jeg havde lyst til at skabe noget nyt med fokus på god kvalitet og solidt håndværk,« siger hun om etableringen af salonen og lægger vægt på, at hun og hendes ansatte er uddannede frisører.

Høj kvalitet og god tid til kunderne er fortsat ambitionen i 2018.

Der er otte ansatte i salonen, deriblandt tre lærlinge. For Susanne Terkelsen er det vigtigt at blive vigtigt at blive ved med at udvikle sig, og derfor er de unge impulser væsentlige. Hun lægger vægt på, at Frisør Terkelsen er et kreativt miljø.

»Det skal være som at spille på FCKs førstehold og ikke tredjehold at være her, bare inden for frisørområdet,« siger hun.

Susanne Terkelsen mener, at Østerbro er det idéelle stede at have salon. Det er en del af storbyens puls, samtidig med hun oplever at lokalt miljø blandt kunderne og de øvrige forretninger, som hun fremhæver, at hun handler hos for at støtte Østerbros handelsliv.

Forretningsjubilæet markedes med åbent hus på fredag 23. november klokken 11-18. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Ugen i billeder på Nørrebro og i Nordvest

Mascha Vang fik 4.5 millioner kroner for træhuset i Søvang