PR-FOTO
in ,

Amagermuseet har julemarked og åbner ny udstilling i weekenden

ST. MAGLEBY: Der er mormors hjemmebagte småkager, pynt, nips, honningkagehjerter, der pyntes med navne i glasur, hjemmelavet syltetøj fremstillet af museets frivillige af havens bær, bordskånere, som lodserne har knyttet af reb og andre gaveideer i boderne, når Amagermuseet på Hovedgaden 4 i St. Magleby i weekenden 24. og 25. november holder sit traditionsrige julemarked, begge dage klokken 12.00-16.00.

Der serveres gløgg og æbleskiver i cafeen, og så kan man opleve den nyåbnede juleudstilling på den gamle museumsgård, hvor der er pyntet op efter juleskikke fra forskellige tider – en julestue fra 1700-tallet, en fra 1840’erne og en fra 1943.

Udstillingen har åbent til og med 16. december dagligt klokken 12.00-16.00, dog er der lukket mandage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Nye p-regler i Den Hvide Kødby

Hele klubben er bag bronzen