PR-FOTO
in ,

Amagermuseet har julemarked og åbner ny udstilling i weekenden

ST. MAGLEBY: Der er mormors hjemmebagte småkager, pynt, nips, honningkagehjerter, der pyntes med navne i glasur, hjemmelavet syltetøj fremstillet af museets frivillige af havens bær, bordskånere, som lodserne har knyttet af reb og andre gaveideer i boderne, når Amagermuseet på Hovedgaden 4 i St. Magleby i weekenden 24. og 25. november holder sit traditionsrige julemarked, begge dage klokken 12.00-16.00.

Der serveres gløgg og æbleskiver i cafeen, og så kan man opleve den nyåbnede juleudstilling på den gamle museumsgård, hvor der er pyntet op efter juleskikke fra forskellige tider – en julestue fra 1700-tallet, en fra 1840’erne og en fra 1943.

Udstillingen har åbent til og med 16. december dagligt klokken 12.00-16.00, dog er der lukket mandage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Nye p-regler i Den Hvide Kødby

Hele klubben er bag bronzen