15-årige Marie Guldagger fra Vanløse (tv) som utilfreds kunde på Nissepostkontoret, hvor de dovne medarbejdere hellere vil julehygge i stedet for at arbejde. PR-foto: Ole Mortensen
in ,

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Vind billetter til Eventyrteatrets jul

I weekenden er der premiere på Eventyr-teatrets juleforestilling i Tivoli. Du kan vinde billetter.

Eventyrteatrets familiemusicals i Glassalen i Tivoli er flere gange kåret til ’Bedste Børneteater’ af Børn i byen og ’Byens bedste for børn’ af AOK.

Igen i år er Eventyrteatret klar til at tælle ned til julen med underholdning for hele familien.

Lørdage og søndage fra 24. november til 16. december spiller Eventyrteatret ’Julekortet’ – en underholdende julemusical af forfatteren Bo Skødebjerg og komponisten Christian Dahlberg.

Julen nærmer sig, og der skal sendes julekort til dem, man holder af. Men kan man nu være helt sikker på, at julekortet når frem? Den nyudnævnte direktør for Nissepostvæsnet, Normann, og hans to børn Julius og Mandel, vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at posten kommer ud til jul – men det er lettere sagt end gjort.

Heldigvis får postnisserne hjælp af den talentfulde nissepige, computernørden Pip, som har en super smart plan: Hvis man nu får en masse computere og kunstig intelligens til at beregne og bestemme, hvordan juleposten skal bringes ud, så kan det vel ikke gå galt … eller kan det?

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Frederiksberg til jeg dør

Hør fængende fortællinger om dit Nørrebro