Anne Cecilie La Cour er København Håndbolds eneste islæt i den danske EM-trup. Til gengæld er Frederiksberg-klubben rigt repræsenteret i blandt andet den svenske og hollandske trup. Foto: Dan Eugen Nielsen

Minimum otte spillere fra København Håndbold skal spille EM

HÅNDBOLD: Når EM i kvindehåndbold går i gang 29. november, vil minimum otte spillere fra København Håndbold komme i aktion. De danske mestre er således repræsenteret på fire forskellige landshold:

Johanna Bundsen, Linn Blohm, Jenny Alm og Hanna Blomstrand er med for Sverige, Thea Mørk for Norge, Debbie Bont og Kelly Dulfer for Holland, og senest er Anne Cecilie La Cour udtaget til den danske EM-trup. Derudover er Emily Sando, Norge og Larissa Nusser, Holland reserver.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Testquiz til Valby

Live friday i stedet for black friday