in ,

Live friday i stedet for black friday

MUSIK: Top Sound HI-FI inviterer til en gratis aften med nærvær og vellyd. Fredag den 23. november, den fredag nogen kalder sort, giver den prisvindende finske sangerinde Mirja Klippel en intim gratis koncert i HI-FI butikken på Østerbrogade 90, hvorefter der lyttes til udvalgte sange fra debut albummet “River of Silver”. En plade som er blevet rost for dens helt enestående lyd.

Hun optræder live sammen med hendes faste musikalske partner Alex Jønsson. Udover koncerten vil der være en snak om tilblivelsen af River of Silver og et lyt til selve til pladen.

Mirja Klippel vandt i 2016 en Danish Music Award som “Årets Sangskriver” for hendes debut EP og har siden gradvist etableret sig på den internationale sangskriverscene. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Minimum otte spillere fra København Håndbold skal spille EM

600 træer plantes i Bryggervangen