Anne Cecilie La Cour er København Håndbolds eneste islæt i den danske EM-trup. Til gengæld er Frederiksberg-klubben rigt repræsenteret i blandt andet den svenske og hollandske trup. Foto: Dan Eugen Nielsen
in , ,

Minimum otte spillere fra København Håndbold skal spille EM

HÅNDBOLD: Når EM i kvindehåndbold går i gang 29. november, vil minimum otte spillere fra København Håndbold komme i aktion. De danske mestre er således repræsenteret på fire forskellige landshold:

Johanna Bundsen, Linn Blohm, Jenny Alm og Hanna Blomstrand er med for Sverige, Thea Mørk for Norge, Debbie Bont og Kelly Dulfer for Holland, og senest er Anne Cecilie La Cour udtaget til den danske EM-trup. Derudover er Emily Sando, Norge og Larissa Nusser, Holland reserver.

Forsvundet dreng genforenet med sin mor

Live friday i stedet for black friday