18-årige Sofie Uldbjerg (th) er chef for Nisseposthusets sorteringspiger. Her har ¿kunstig intelligens¿ overtaget posthuset og gjort hele personalet til robotter. PR-foto: Ole Mortensen
in , ,

Vind billetter til Eventyrteatrets jul

KONKURRENCE. I weekenden er der premiere på Eventyr-teatrets juleforestilling i Tivoli. Du kan vinde billetter.

MUSICAL: Eventyrteatrets familiemusicals i Glassalen i Tivoli er flere gange kåret til ’Bedste Børneteater’ af Børn i byen og ’Byens bedste for børn’ af AOK.

Igen i år er Eventyrteatret klar til at tælle ned til julen med underholdning for hele familien.

Lørdage og søndage fra 24. november til 16. december spiller Eventyrteatret ’Julekortet’ – en underholdende julemusical af forfatteren Bo Skødebjerg og komponisten Christian Dahlberg.

Julen nærmer sig, og der skal sendes julekort til dem, man holder af. Men kan man nu være helt sikker på, at julekortet når frem? Den nyudnævnte direktør for Nissepostvæsnet, Normann, og hans to børn Julius og Mandel, vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at posten kommer ud til jul – men det er lettere sagt end gjort.

Heldigvis får postnisserne hjælp af den talentfulde nissepige, computernørden Pip, som har en super smart plan: Hvis man nu får en masse computere og kunstig intelligens til at beregne og bestemme, hvordan juleposten skal bringes ud, så kan det vel ikke gå galt … eller kan det?

Du kan vinde billetter til Eventyrteatrets forestilling. Vi udlodder familiepakker med fire billetter til forestillingerne søndag 2. december. Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen. Vi skal have dit svar senest mandag 26. november kl. 10. Vinderne får direkte besked.

Kontaktoplysninger

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

DEBAT: På Ellebjerg Skole lytter de til børnene

Lokale skøjteløbere vandt guld og bronze