Nederlag til kvinderne

Fodbold: Lørdag eftermiddag led B.93’s 3F Liga-kvinder et 5-0-nederlag på udebane mod bronzevinderne fra KoldingQ. Med tre kampe tilbage i sæsonen er redning i 3F Ligaen stort set umulig.

Cheftræner Anders Vang mener, at nederlagets størrelse var i overkanten.

»Pigerne har haft en hård sæson, og det har sat sig på krop og sind. Men nu skal vi tage arbejdshandskerne på, så vi slutter af med værdighed! Vi har i de seneste kampe nu leveret to halvlege ud af fire på et fint niveau, og mod Brøndby på onsdag kræver det to mere, hvis vi skal gøre os gældende,« siger cheftræneren.

B.93 er efter weekendens kampe dumpet ned på sidstepladsen i 3F Ligaen med to point, efter at det andet bundhold Odense Q slog FC Thy – ThistedQ med 4-2.

Næste kampe for B.93 er på hjemmebane på Svanemølleanlægget onsdag klokken 19 mod ligaen suveræne tophold Brøndby IF og lørdag klokken 14 mod de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring. Der er gratis adgang til begge kampe.

Kampen mod Fortuna Hjørring bliver også den sidste 3F-kamp på Østerbro i noget tid, eftersom B.93 i foråret skal spille i kvalifikationsligaen for at få muligheden for at spille sig op i 3F Ligaen igen efter sommerferien.

Østerbros andet kvindehold som gør sig gældende de øverste rækker, Østerbro IF, tabte også i weekenden. Det blev til et 0-1 nederlag hjemme til Næsby i efterårets sidste kamp. Østerbro IF bliver ikke blandt de hold, som skal spille i Kvalifikationsligaen. thof/ foto: Tage Majland

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

En rigtig dansk familie kan ende på Vesterbro

Væg til lovlig graffiti på vej i Vanløse