Sanne Salomonsens liv og karriere bliver nu materialiseret ned i en ny muscial, der slet og ret hedder Sanne - The Musical, og som har premiere 19. september i Tivolis Koncertsal. Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
in , , , , , , ,

Ny musical om Sanne Salomonsens liv

80ernes ukronede rock-dronning, dommer i X-factor og hele Danmarks Rock-mama.

Sanne Salomonsen er en af de største danske sangerinder herhjemme og kendt af flere generationer med hits som Woodoo, Den jeg elsker, Taxa og Kærligheden Kalder.

Nu er arbejdet med en musical om Sanne Salomonsen netop gået i gang – Sanne the musical får premiere 19. september i Tivolis Koncertsal og tager efter en spilleperiode i Købehavn på turné.

Det er Langkjær Entertainment og Live Nation, der i fællesskab står bag musicalen, der foregår i tre dele – da Sanne Salomonsen blev ramt af en blodprop i hjernen og med musikken måtte kæmpe sig tilbage til hukommelsen og glæden, som ung sanger i København og som medlem af Anne Linnet Band. Arbejdet med at finde sangere/skuespiller til de tre Sanne´r er netop gået i gang. De forventes at kunne blive præsenteret for pressen lige før jul.

Sanne Salomonsen glæder sig:

“Det er stort, det er spændende, det er skræmmende at skulle opleve sit eget liv som musical på scenen. Jeg glæder mig til at se, hvordan det kreative team og resten af holdet kommer til at gribe det hele an, og jeg glæder mig til musicallen og er selvfølgelig meget spændt på resultatet,” siger Sanne Salomonsen i en pressemeddelelse.

Billetsalget til musicalen er begyndt i dag, mandag 19. november.

Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Rue 153 er Månedens Frederiksbergbutik

Copenhagen Floorball Club er årets idrætsforening