Vesterbro Lokaludvalg inviterer beboerne til at komme med input til, om de synes skulpturen ¿En rigtig dansk familie¿, skal bo på Skibbroen. Privatfoto: Jørgen Sprogøe Petersen
in ,

En rigtig dansk familie kan ende på Vesterbro

Skulptur. Otte bydele ønsker at skulpturen ¿En rigtig dansk familie¿ kommer til dem. Det gælder også Vesterbro.

 

Kamp: Skulpturen ’En rigtig dansk familie’ skal finde et hjem et sted i København. Derfor har Københavns Teknik- og miljøudvalg spurgt samtlige bydele om de har gode forslag til placering.

Otte af byens 12 lokaludvalg har ytret ønske om at modtage skulptuten og i Vesterbro Lokaludvalgs udvalget for Kultur, Fritid, Børn og Unge arbejder man lige nu på at finde et godt sted at foreslå.

I Vesterbro Lokaludvalg var der hurtigt enighed om at kigge mod de nye boligområder i havnen. Særligt har Udvalget for Kultur, Fritid, BØrn og Unge udset sig to mulige steder. Enten Skibbroen eller området ved Uniscrap-bygningen.

Derfor inviterer de nu borgere fra lokalområdet til møde torsdag 29. november i en af husbådene på Skibbroen.

Her vil lokaludvalget gerne høre beboerne i området, om de også synes, at det er en god ide at deres ’hood’ bliver anbefalet som nyt hjem for skulpturen.

Lokaludvalget har været i kontakt med husbådeforeningen og grundejerforeningen, der har stillet sig positivt overfor projektet. Men udvalget ønsker også at høre beboerne i området, inden de foreslåt området som et hjem til skulpturen. Du kan læse mere om skulpturen her: www.kunstnyt.dk/danskfamilie.html

Møde. Om mulighederne for ny skulptur ved Skibbroen. Husbåden på Skibbroen 14. Torsdag 29. november kl. 17-18.30.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Den Røde Plads er færdigrenoveret

Nederlag til kvinderne