Arkivfoto: Øresundsbron.
in , ,

Advarsel: Modkørende trafik på Øresundsbroen

Nætterne efter onsdag 21. november og torsdag 22. november vil der være modkørende trafik i Øresundsbroens tunnel fra klokken 21.30-05.00. Omkring 30 minutter umiddelbart efter kl. 21.00 og efter kl. 05.00 kan der opstå korte ventetider i betalingsanlægget, mens trafikken omlægges.

Tilsvarende dobbeltrettet trafik bruges fire gange om året på Øresundsbroenn i forbindelse med rutinemæssig vedligeholdelse.

Man skal være opmærksom på, at hastigheden vil være nedsat, og at overhaling vil være forbudt, mens trafikken er dobbeltrettet. Brede køretøjer over 3,5 meter kan ikke passere Øresundsbroen, mens trafikken er dobbeltrettet. Togtrafikken kører som normalt.

Du kan altid se den aktuelle trafiksituation på www.oresundsbron.com

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Folkesang og fællessang i Absalon

Rue 153 er Månedens Frederiksbergbutik