Uanset om misbrug er foregået i hjemmet eller på gaden, har det konsekvenser for børnene. Arkivfoto.
in ,

foredrag i TUBA om den svære kærlighed

MISBRUG: Tuba på Vesterbrogade inviterer til foredrag for dem, der er vokset op i en familie med misbrugsproblemer.

Voksne, der som børn er vokset op i en familie med misbrugsproblemer føler ofte, at de mister sig selv i parforhold, har konstant brug for bekræftelse fra kæresten, har svært ved at stole på andre eller andet. Men under alle omstændigheder, kan det have mange konsekvenser at være vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug.

En af de største konsekvenser er ofte, at man har svært ved at opbygge relationer til andre. Det kan du blive klogere på, når TUBA København holder gratis foredrag med temaet ’Parforhold og nære relationer’. Det er på torsdag 22. november kl. 16-17.30 hos Tuba København på Vesterbrogade 69, 1. sal tv.

Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug.

rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Kasper Holten til Unicef

Tibetflag på politisk dagsorden