in ,

Tibetflag på politisk dagsorden

Ytringsfrihed: Østerbro Avis var som den eneste medie til stede og beskrev for et år siden, at borgeren Marie Asmussen venligt blev bedt af ansatte i Københavns Kommune om at fjerne et lille Tibetflag, da den kinesiske ambassadør skulle plante træer på Tåsinge Plads. Ambassadøren ville ikke møde op med det flag synligt på pladsen.

Sagen blev taget op af Radio24syv i sidste måned, og nu følger Dansk Folkepartis medlem af borgerrepræsentationen Finn Rudiaizky op til teknik- og miljøudvalgsmødet i næste uge og i borgerrepræsentationen senere på måneden. Han vil blandt andet have afklaret, hvorfor politikerne ikke blev orienteret om sagen efterfølgende. thof/arkivfoto: Michael Paldan

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

foredrag i TUBA om den svære kærlighed

Letbane kan lette Nordvests trafik