Foto: Invoca
in ,

Mænd og kvinder i sort

Engelsk teater: ’The woman in black’ har spillet i Krudttønden siden oktober, der er endnu en forestilling af det engelsksprogede That Theatre Company.

Du kan fortsat opleve forestillingen, som spiller frem til 24. november.

’The Woman in Black’ er gotisk horror, der kan skræmme selv den mest garvede gyser fanatiker. Her er alle ingredienser: Et tåget marsklandskab, et isoleret stort hus og et spøgelse, der søger hævn for sit døde barn.

Forestillingen har været opsat på London´s West-End i over 25 år og er en af de mest nærværende og succesfulde gyserfortælling skrevet til teatret. Billetter til forestillingen på: teaterbilletter.dk eller via telefon: 70202096. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Oh Land: »Det er stort for mig«

Kritik af nye strandbygninger