in ,

Genoplev de levende døde på Teatret Sort/Hvid

Teatralsk. Historien om de frygten, der marcherer ind over Europa sammen med udsultede flygtninge er tilbage på Sort/Hvid fra på lørdag.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

Uhygge: Forestillingen om den vandrende frygt i form af zombier, der blander sig med en strøm af udsultede flygtninge kan nu genopleves på Sort/Hvid.

Den Reumert-vindende zombiegyser om frygten, der marcherer ind over Europa blev produceret i et samarbejde mellem Sort/Hvid og Aarhus Teater i 2016.

Derefter vandt den Årets Særpris ved Reumert-uddelingen i 2017, ligesom Christian Lollike blev tildelt Teaterpokalen 2016 for sit arbejde som instruktør og dramatiker på forestillingen ’Living dead’.

Nu er den her så igen. Sammen med en strøm af zombier, der har taget frygten med til Europa, og som ingen kan kontrollere. Humanismen står for fald, og Living Dead er en gyserforestilling om tre mennesker, der forsøger at holde hovedet koldt i vor tids største flygtningekrise.

Forestillingen er et mareridtsagtigt vrangbillede af vores angst for det fremmede og tabet af vores egen kultur.

Living Dead. Teater Sort/Hvid, Staldgade 26-30, Vesterbro. Fra lørdag 17. november til lørdag 8. december. Mandag til fredag kl. 20, lørdag kl. 17.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

8.D fra Nørrebro Park Skole har lært at kode

Foredrag. Det skrantende demokrati til debat