Illustration: Amager Øst Lokaludvalg.
in ,

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Trafiklegeplads klar næste sommer

Trafiklegepladsen bliver indrettet med kørebaner med trafiksignaler, hvor børn lærer at færdes i trafikken, og elementer, der udfordrer og forbedrer børns cykelfærdigheder. Det vil for eksempel være at kunne lave balanceøvelser ved at cykle rundt om pæle, gennem cykelporte og på forhøjninger.

Der etableres også traditionelle legepladselementer i form af sandkasse og trampolin, samt bænke, borde og toiletfaciliteter. Alle de eksisterende træer bevares og der plantes syv nye træer på trafiklegepladsen. Der oprettes et cykelbibliotek i en aflåst container, der skal rumme forskellige typer cykler og redskaber til anvendelse på trafiklegepladsen. Dem skal områdets institutioner og børnefamilier kunne låne via adgangskode til den aflåste container.

Arbejdsgruppe glæder sig

Rasmus Steenberger fra lokaludvalgets arbejdsgruppe Kastrupvej og Backersvej glæder sig til, at cykellegepladsen snart bliver en realitet:

‘Cyklisme er en vigtig del af hverdagslivet i København, så det er naturligt at der nu kommer et sted på Amager, hvor vi trygt kan træne med vores børn – før vi slipper dem løs på cykelstierne,’ udtaler han i en pressemeddelelse.

Sammen med lokaludvalgsmedlem Iben Lindemark har han brugt mange timer på at virkeliggøre projektet.

Iben Lindemark er også begejstret:

‘Efter mange års arbejde sammen med alle vores naboer i området, er det en kæmpe glæde, at vi får en permanent cykellegeplads.’

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Kørsel på fortovet: Bøderegn over cyklister

Tip fra borger førte til anholdelse i sag om stoffer