Illustration TDC.
in

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

TDC ruller fiber ud på Amager

Fra i dag kan husstande og virksomheder i udvalgte områder på Amager bestille gratis tilslutning til TDCs fibernet på tdcgroup.com/fiber, og i fremtiden få endnu højere hastighed. Den hastighed, der er til rådighed for den enkelte husstand, afhænger dog af tilbuddet fra de tilgængelige bredbåndsudbydere.

De husstande og virksomheder, der er inkluderet i den første bølge af fiberforbindelser fra TDC, vil modtage informationsmateriale med posten. Det er også muligt at hente mere information om fiberudrulningen på tdcgroup.com/fiber, hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

‘TDC har forbundet Danmark i 136 år, og vi ønsker at opbygge fremtidens digitale infrastruktur. Fiber er fremtidens bredbåndsinfrastruktur, og vi starter vores udrulning nu, da vi ser et stort potentiale for højhastighedsinternet i de udvalgte områder,’ siger Henrik Gjerulff Jensen, underdirektør hos TDC Wholesale, i en pressemeddelelse.

Når forbrugerne skifter teleleverandør, er det ofte nødvendigt at grave nye kabler ned i vejene. Kabelarbejdet koster ikke noget for den enkelte forbruger, men de opgravede veje giver gener for trafikken. TDCs projekt betyder, at alle teleleverandører fremover kan benytte de samme kabler til kunderne, og derfor kan vi fremover slippe for rigtig mange opgravninger af vejene. Så det ser vi meget positivt på i Københavns Kommune. Enhedschef Ivan Parton, Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Norske multirockhelte første gang i Danmark

Juletræet er på plads foran Frederiksberg Rådhus