Midterforsvarer Kristoffer Dirksen, der har været en af Frems bedste i den netop afsluttede efterårssæson, dækker bolden af i lørdagens 0-0 kamp mod Middelfart. Foto: Preben Pathuel

Wow 🤩

BK Frems målfattige efterår

2. DIVISION. Det kunne ikke være mere symptomatisk, at Boldklubben Frems sidste kamp i efterårssæsonen hjemme mod førerholdet fra Middelfart G&BK sluttede 0-0. Frems kampe har været historisk målfattige.

Af Bo Børresen

bob@minby.dk

FODBOLD: Det var som så mange gange før i denne halvsæson småt med højdepunkterne i Valby Idrætspark, da rækkens førerhold fra Middelfart G&BK var på besøg.

De vestfynske gæster startede med en overvægt i spil, men det var Frem, der tilspillede sig kampens første målchance midtvejs i 1. halvleg, da Mads Severinsen lagde bolden på tværs til Benjamin Warlo, der i en forholdsvis ugeneret position afsluttede lige på Middelfart-målmand Casper Radza.

Fem minutter senere var det gæsternes tur til at få deres bedste scoringsmulighed i 1. halvleg: Frems Gustav Gjøg spilledes bolden i fødderne på Middelfarts Lasse Thomsen, som startede et kontraangreb. Fynboerne spillede frem’erne. Kim Elgaard Dahl afsluttede, men Frem-forsvaret fik afværget på selve mållinjen. 0-0 ved pausen.

Brylovs parade

Man skulle helt hen til kampens 78. minut, før de 667 frysende tilskuere i Valby Idrætspark igen fik pulsen op: Middelfart satte gang i et kontraangreb, der bragte netop indskiftede Esben Petersen alene igennem med Marco Brylov. Frem-keeperen afværgede imid-lertid det, som nok må betegnes som kampens største chance, da han på flot vis sendte bolden til hjørnespark med en fodparade.

Tre minutter før tid fik Benjamin Warlo en gylden mulighed for at sikre Frem en lidt ufortjent sejr, men alene med Casper Radza skød Warlo nok en gang lige på Casper Radza.

Så kunne det kun blive 0-0, og det blev det. Set over hele kampen virkede Middelfart mest sikker i boldomgangen og en anelse bedre i kombinationsspillet end hjemmeholdet, men uafgjort var såmænd hverken noget urimeligt eller uventet resultat.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Se billederne: Nordhavn er nu på skinner

Byens bedste arbejdspladser