Togene standser på Hjulkøbing Station i årets udgave af Jul i Tivoli, der kan opleves fra på lørdag med masser af underholdning for hele familien. PR-foto: Lasse Salling
in , , , , , , ,

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Konkurrence: Vind billetter til Jul i Tivoli

Fra på lørdag og resten af året er Tivoli trukket i julestadset med masser af julerier for hele familien. I samarbejde med Tivoli udlodder vi entrébilletter og billetter til balletten Nøddeknækkeren i Koncertsalen.

Nedtællingen til jul er allerede i fuld gang, og skulle du være i tvivl, bliver al tvivl fejet af bordet på lørdag. Her åbner nemlig Tivoli portene for årets julerier i Carstensens gamle have.

Mens vintermørket falder på, tænder Tivoli julelys i hele haven, og hyggen og eventyret breder sig. Traditionen tro holder Tivoli sit årlige julemarked fyldt med julelys, honningkagehjerter og meget mere jul. Luciapiger fører lyset frem gennem Haven, og Nøddeknækkeren sørger for juleballet for hele familien i Koncertsalen, mens togene gør stop på julestationen Hjulkøbing.

Julemanden og hans rensdyr flytter ind på Pantomimeteatret, hvor den hvidskæggede mand sidder klar til at høre, hvad artige børn ønsker sig i julegave, inden han tager tilbage til Grønland 24. december. Tivoli julehygger fra 17. november til og med 31. december.

Lysshow på facaden

I år er der premiere på et stemningsfuldt projekteringsshow, der hver dag kan ses på Koncertsalens facade. Med afsæt i bygningens detaljer bruges Koncertsalen som lærred for et pixel-mapping-show, der tager gæsten med på en rejse i lys og lyd. På et splitsekund kan de mange lys-pixels forvandle den kendte bygning til ukendelighed.

Showet tager publikum på en rejse med Juleekspressen, der kører gennem nordiske snelandskaber og stopper ved Julemandens værksted. De levende billeder folder sig ud over 200 kvadratmeter og er akkompagneret af Tjajkovskijs Nøddeknækker-musik.

Mellem de glimtende julelys og snedækkede træer kan man gå på opdagelse i boderne på Tivolis julemarked. Her er der sørget for pynten til årets juletræ og masser af muligheder for at få julegaverne i hus med en æbleskive i den ene hånd og gløgg i den anden.

DELTAG I KONKURRENCEN HER:

Kontaktoplysninger

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

En aften om Strandboulevarden

To Be underholder børnene på Teatret Zeppelin