FCK¿s unge angriber Jonas Wind er efter en lang skadespause vendt tilbage på det seneste. Han scorede et uforglemmeligt mål mod Brøndby i 1-0-sejren på Vestegnen forrige weekend. Mod AaB fik han ikke scoret. Foto: Henning Bagger/ Ritzau Scanpix

FCK holder pause på andenpladsen

Superliga: Efter 1-1 i Aalborg mod AaB og FC Midtjyllands knusende 5-0 sejr over Randers i søndags røg FC København ned på andenpladsen i Superligaen.

Og der kommer de til at ligge i mindst to uger, der er nemlig landskampspause den kommende weekend, og her er mange af FCKs spillere optaget af at repræsentere forskellige nationer.

Nordjyderne var endda foran i weekendens kamp, men Dame N’Doye fik banket bolden i mål til en udligning.

Når landskampspausen er slut, kan FC København erobre førstepladsen tilbage. FC Midtjylland gæster nemlig FCK i Parken søndag 25. november klokken 18 i det absolutte topbrag mellem Danmarks to stærkeste klubber netop nu.

Den forløbne uge bød også på en 0-0-kamp på udebane mod Slavia Prag i Europa League, her ser det svært, men ikke umuligt, ud for FCK at gå videre i den europæiske turnering på den anden side af vinterpausen.

Det målløse resultat i Prag var trods alt en oprejsning i forhold til 0-1 nederlaget hjemme i Parken til mandskabet fra den tjekkiske hovedstad. FCK er fortsat ubesejret på udebane i Europa League, og torsdag 29. november venter russiske FC Zenit ude i den turnering. En særdeles afgørende kamp for FCK’s videre europæiske skæbne. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Den gamle garage i Lyongade: Fra benzinlugt til blomsterduft

Julen rykker ind på Kongens Nytorv