Johnny Smidt kritiserede, at der ifølge ham er for lidt plads til fodgængere når ombygningen af Dybbbølsbro er færdig. Forvaltningen forklarede, at det er en fleksibel løsning, de laver, så cykelstien kan mindskes og fodgængerdelen øges, hvis det behov viser sig.

Dybbølsbro-debatten

…Debat

AF Eva Jepsen

Vesterfælledvej 77, Vesterbro

Brobyggeri: Undertegnede bakker fuldstændigt op om Johnny Smidt’s mening om planerne for udvidelsen af broen.

Det er en pestilens at være fodgænger der, og jeg håber een eller anden af de høje herrer der normalt ikke kan løsrive sig fra sit skrivebord, ville prøve at gå en tur derude. Så ville de få syn for sagen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Brand i lejlighed på Sundholmsvej

Når byen flytter ud, flytter han med