Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Murat har overtaget durumbar

Spisested: Murat Akinci har overtaget Durum Bar, som ligger over for Svanemøllen Station på Østerbrogade 163.

Spisestedet blev stiftet af de samme ejere, som står bag durumbarer på Nørrebrogade, ved Nørreport Station og på Østerbrogade 90.

De besluttede at sælge Durum Bar ved Svanemøllen videre, og derfor har Murat Akinci overtaget den.

Han var træt af at være VVS’er, og derfor slog han til, da han fik muligheden. Murat Akinci har været i madbranchen tidligere, så det var ikke fremmed for ham at beskæftige sig med fødevarer, og for ham er det vigtigt, at smagen er god, og kvaliteten er i top.

Han lægger vægt på, at brødet er hjemmebagt, og råvarerne er friske hos Durum Bar, hvor man kan nyde mellemøstlige specialiteter som durum, falafel og pitabrød sammen med forskelligt salater og andet tilbehør.

Durum Bar var kortvarigt lukket fredag aften efter en brand, der skyldtes en kortslutning i facadeskiltet, der skete dog ingen større skader. Allerede dagen efter var stedet åbnet igen.

Læs også: https://minby.dk/2018/11/09/91084/brand-paa-oesterbrogade/

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Langt fra færdig med 30 år på Vesterbro

HiFi Klubben giver dig bind for øjnene til intimkoncert