Bar Pasta: Nørrebros skjulte pasta perle 

Ved Vedbækgade overfor metrobyggeriet, lige ved Nørrebroparken ligger et lille intimt stykke Italien. En kælderrestaurant med kvalitet og nærvær, hvor der er fokus på frisklavet pasta. Stemningen er behagelig, og man vidste med det samme hvad der var i vente.

Pasta håndværk 

Menukortet er simpelt. Det består af få antipasti retter, fire forskellige pastaer til hovedret og tre desserter. Tjeneren foreslog vi tog en antipasti først, og derefter en pasta. Antipasti betyder “før maden” eller før pastaen. Vi fik lidt brød med olie til, vores forret blev den bløde italienske pølse mortadellamed dens kendetegn af hakket pistacie stykker, og lidt spæk i – den blev serveret med tynde rødløg, en ricotta creme, og lidt mere brød til.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Det smagte godt, uden at blive for tungt. Hovedrollen var deres Tagiatelle ragu osso buco – ragu betyder det er en kødbaseret sauce, uden brug af tomater. Der var finthakket selleri, gulerod og låg i, samt en stor mængde revet parmesan ovenpå retten. Den anden pastaret blev strozzapreti med ricotta, basilikum pesto, hasselnødder, og pancetta. Pancetta er en saltet og krydret bacon fra Italien, som passede godt til ricottaen og pestoen. Udsøgt smag i begge retter, gode portioner og en al dente pasta. Pastaen spiller en stor rolle, og var med til at bære retten op.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Betjeningen i top 

Stedet er snart ikke så skjult mere, så hvis du skal derhen er det en god ide at bestille bord. Bar Pasta er uden stjernenykker, og lover en hyggelig aften – hvor pasta spiller en central rolle. Betjeningen er hyggelig og smilende, og føles som om man er hjemme hos sig selv. Vi kom af med 445 kr. For to antipasti, to hovedretter, og til maden fik vi hver en øl. Duften af Italien rammer dig ligeså snart du træder ind af døren. Skynd dig derhen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vibenshuselever designer med inspiration fra Færørerne

Mand fundet svært kvæstet i Kastrup