Naturlegepladsen i Valby Parken er en af de legepladser, der er i fare for at blive sparet væk. Foto: Frank S. Pedersen
in , , ,

Sur 😠 Ked 😭

4.416 underskrifter mod planer om at lukke bemandede legepladser

Modstanden mod at bruge kommunens 26 bemandede legepladser som spareobjekter vokser eksplosivt. Siden vi i onsdags her på minby.dk omtalte Hanna Sargin Andersens kamp for at bevare de bemandede legepladser er der kommet yderligere 4.000 underskrifter ind på skrivunder.net.

Hanna kæmper for legepladsernes liv

Modstanden er heller ikke gået politikernes næser forbi. Teknik- og Miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL) har blandt andet på sin facebookside kommenteret situationen, som er opstået på grund af pengemangel i hendes forvaltning.

’Det er en mulig besparelse blandt mange andre, som nu er i høring hos medarbejderne, og som Teknik- og Miljøudvalget først skal tage stilling til den 19. november’, og ’Det er ingen hemmelighed, at jeg allerhelst beholder alle vores dygtige medarbejdere, hvad end det drejer sig om personalet på vores bemandede legepladser, ansatte på tilsyn eller driftsmedarbejdere, der sørger for orden og fremkommelighed i byen’, skriver hun blandt andet.

Ninna Hedeager Olsen

Jeg har det seneste døgn fået en del henvendelser om et forslag om besparelser på de bemandede legepladser i København. Lad mig slå fast med det samme, at forvaltningen endnu ikke har taget stilling…

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Frank S. Pedersen

Om journalisten Frank S. Pedersen

Freelance journalist på Hovedstadens Mediehus med fokus på Valby/Kgs Enghave og Nørrebro/Nordvest.

Brand på Østerbrogade

Ny Rema 1000 åbner på Godthåbsvej