På torsdag åbner Rema 1000 på Godthåbsvej. Prfoto
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Ny Rema 1000 åbner på Godthåbsvej

 Torsdag 15. november klokken 8.00 åbner REMA 1000 på Godthåbsvej 223 med smagsprøver og gode åbningstilbud.

Det er en ydmyg købmand, der torsdag den 15. november klokken 8.00 sammen med sit 30 mand store team slår dørene op til den nye REMA 1000 på Godthåbsvej 223 i Vanløse. De fremmødte kunder vil hele dagen blive budt på forskellige smagsprøver og gode åbningstilbud.

Når butikken åbner torsdag den 15. november, vil det være første gang, at Brian Holm Andersen skal stå i spidsen for en REMA 1000-butik. Efter mere end 20 år i detailverdenen glæder han sig til at blive sin egen chef og skabe en butik tilpasset de lokales ønsker og behov.

»Jeg glæder mig til at byde alle kunderne velkommen og være med til at bygge en helt ny REMA 1000-butik op fra bunden. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har efterhånden været i detailbranchen i mere end 20 år, så nu glæder jeg mig til at få min egen butik, hvor jeg kan skabe noget hyggelig rammer for kunderne,« siger Brian Holm Andersen.

Selvom han ikke tidligere har prøvet kræfter med REMA 1000s købmandsskab, er han langt fra urutineret i detailverdenen. Brian Holm ANdersen har nemlig taget karrierestigen i COOP hele vejen fra ungarbejder til butikschef.

»MIt mål er at skabe en god og hyggelig indkøbsoplevelse for kunderne i den nye butik i Vanløse,« siger han.

Åbningsdagen torsdag 15. november begynder klokken 8.00, men butikken vil fra fredag den 16. november have åbent alle ugens dage fra klokken 7-22.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

4.416 underskrifter mod planer om at lukke bemandede legepladser

Vær med til at tømme en villa i Vanløse