Madklubben rykker ind i OK-Krams tidligere lokaler på hjørnet af Frederiksberg Allé og Allégade. Foto: Martin Sørensen
in ,

Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Madklubben åbner på hjørnet af Allégade og Frederiksberg Allé

PÅ VEJ: Endnu bliver kortene holdt meget tæt ind til kroppen, men dog vil folkene bag Madklubben godt røbe en lille bitte smule.

Madklubben har lejet lokalerne på hjørnet af Allégade og Frederiksberg Allé, hvor OK-Kram tidligere holdt til.

Men hvornår stedet åbner for det spisende folk og alt muligt andet, vil man helst ikke røbe endnu.

Historien om Madklubben begyndte i 2007 i Store Kongensgade med Bistro-de Luxe, hvor der blev serveret klassiske retter med de bedste fra det nordiske og franske køkken.

Madklubben Steak ligger i Pilestrædet, mens gæster med hang til det italienske køkken kan besøge Tony’s i Havnegade. Madklubben finder du også med Bistro Royal på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade og Brasserie Royal på Regnbuepladsen.

Og man må heller ikke glemme Madklubben Vesterbro eller Frankies Pizza på Nørrebro. Eller Hanzō på Værnedamsvej, og så er der også flere andre steder i byen, hvor du finder Madklubbens spisesteder.

I foråret 2017 åbnede Madklubben sit første spisested på Frederiksberg i den gamle stationsbygning på Solbjergvej ved Frederiksberg Centret, men vil nu også brede konceptet ud på Frederiksberg Allé.

Hvad der præcis kommer på menukortet på Frederiksberg Allé må gæsterne vente at få at vide. hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Prøv newsboy cappen, du kan bære den

Nordisk Film hædrer filmfolk: Her er vinderne