Foto: Michael Oxkjær
in ,

Amerikansk fodbold. Fremgang for dæmonerne

TÅRNBY: I sæsonens sidste spillerunde kunne samtlige Amager Demons’ turneringshold gå fra banen med en sejr: Først vandt U19 holdet på udebane en tæt og nervepirrende kamp 20-14 mod Frederikssund Oaks, dernæst overraskede seniorholdet alle ved at vinde suverænt over de ubesejrede favoritter fra Odense Badgers med hele 36-0, og samme dag var U16 holdet på besøg i Holbæk, hvor modstanderne Red Devils måtte inkassere et nederlag på 30-0.

En støt medlemsstigning på især junior- og ungdomssiden betyder, at Amager Demons for første gang i mange år har hold i samtlige rækker. Det er enormt vigtigt i en sport som amerikansk fodbold, hvor medlemstallet generelt er beskedent, at man kan holde på medlemmerne. Én af de vigtigste faktorer er, at der ikke må være huller i årgangene, så de unge spillere altid har muligheden for at spille på et alderssvarende niveau. Hårdt arbejde gennem de sidste par år betyder nu, at der er tilbud til alle fra U10 til senior i Amager Demons, så alle der har lyst til at spille amerikansk fodbold kan komme ud og være med.

Repræsentanter fra alle landets klubber, der stemmer på, hvem der fortjener et ekstra skulderklap for deres gode ungdomsarbejde, gav i år æren til Amager Demons U12. /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Håndværkerne på Peder Lykke fejret

Emma Sophie Nielsen dansk mester i sprint