Privatfoto
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Vibenshuselever designer med inspiration fra Færørerne

Design: I september blev gymnasie-eleverne fra 2.v på Vibenshus Gymnasium stillet til opgave at kombinere skind og uld i designet af en ny stol.

I fagene teknologi og design bragte det eleverne vidt omkring både geografisk og fagligt.

De tog på inspirationstur til Færøerne, hvor de besøgte færøske elever, som arbejdede med garvning af fåreskind. De besøgte også møbelsnedkeruddannelsen på NEXT Uddannelse København, som Vibenshus Gymnasium er en del af.

Resultatet blev syv stole med tydelig inspiration fra klassisk dansk modernistisk 50’er- og 60’er-design og færøsk brug af uld og skind.

Fantastisk rejse

Underviser på Vibenshus Gymnasium Kamilla Ørnstedt har været en af de bærende kræfter og glæder sig over resultatet:

»Det er fantastisk at se de færdige stole og mærke, hvor meget eleverne har fået ud af projektet, for der ligger et stort arbejde bag«, siger hun i en pressemeddelelse fra gymnasiet.

Hun fremhæver naturligvis også turen til Færøerne som en stor oplevelse:

“Det har virkelig været en anden verden for eleverne, og de var dybt fascinerede af naturen. Det er jo noget helt andet end Københavnsområdet.” rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Risiko for kø: HOFOR graver i Toldbodgade

Bar Pasta: Nørrebros skjulte pasta perle