Aveny-T får repremiere på Skam 1 i slutningen af november, og så kan du komme i teatret til billige penge. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Aveny-T varsler billige billetter

TEATER: Det bliver billigere at gå i teatret hos Aveny-T på Frederiksberg Allé i de næste tre måneder, da teatret har valgt at sætte billetprisen ned.

Så når Skam1 har repremiere 26. november på teatret, så bliver billetprisen billigere. Aveny-T har besluttet næsten at skære halvdelen af billetprisen resten af året på alle spilledage på deres forestillinger Skam 1 og Damphjerter, der spiller 28. januar-9. februar.

Sidstnævnte forestilling handler om bloggeren Nanna, der er skrevet af Sofie Diemer.

Det betyder, at unge under 26 år kan komme i teatret til 110 kroner, mens voksne slipper med 180 kroner.

Teater for de unge

Jon Stephensen, der er teaterchef på Aveny-T, siger:

»Vi gør det fordi vi kan se at især for unge betyder prisen på teaterbilletten ufatteligt meget, men også for mange andre publikumsgrupper er billetprisen afgørende. Den barriere prisen kan være ønsker vi ikke skal stoppe muligheden for at se vores forestillinger, når lysten ellers er der.«

Aveny-T har den seneste sæson slået sig op på at være teater til unge, og i den forbindelse valgte teatret at gøre alle tirsdage med forestillinger til billigdage. Disse blevet udsolgt rekordhurtigt. Det er med den erfaring Aveny-T nu fra slut november og tre måneder frem gør forsøget med at alle forestillingsdage og ture i teatret bliver ligeså billige.

»Især som ungdomsteater skal vi forstå at imødekomme et nyt publikum der på mange måder prismæssigt opfatter teater- og biografbilletter som det samme og det gør vi nu og tre måneder frem som et forsøg,« siger han.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Se billederne: Nyhavn gør klar til jul

Østerbro-forfatter bliver udgivet i Sverige