FOTO: DYKKERLUBBEN LYNETTEN
in ,

Dykkerklubben Lynetten får råd til flere dyk i Øresund

Lynetten: Nordea-fonden har onsdag uddelt penge til 69 kystprojekter fra sin pulje ’Kysten er klar’, og en af de heldige modtagere er Dykkerklubben Lynetten på Refshalevej, som har fået 217.000 kroner til en dykkerbåd, der skal fragte medlemmerne til flere gode dyk i Øresund, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Formand Jens Fuglede glæder sig især til at: »Komme på vandet og tilbyde eksisterende og kommende medlemmer fantastiske oplevelser under overfladen ud for Øresunds kyster. Den kommende aktivitet og kvaliteten af de dyk, vi nu kan lave, gør at fællesskabet i vores forening og i havnen bliver styrket. Det er virkelig dejligt for alle, der har lyst til at nyde dykning i Øresund,« udtaler han i pressemeddelelsen.

Det er anden runde af Nordea-fondens uddeling fra kystpuljen. I alt bliver der uddelt 50 mio. kroner til cirka 100 projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet langs landets kyster.

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler fonden cirka 500 mio. kroner til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.    /haj

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Borgermøde i Sydhavnen: Plads til byudvikling på loftet

Bemandede legepladser har også tidligere været truede