Lone Jensen og Mona Isabel Andersen er indehavere af Ø-helse.
in ,

Ø-helse styrer landets helsekost

AMAGERBROGADE: Helsekostbutikken Ø-helse på Amagerbrogade 173 er blevet kåret til ’Årets Helsekost Butik 2018’.

Det er Engrosfirmaet Helsams leverandører, der har valgt Ø-helse til Danmarks bedste helsekost butik i 2018 med denne begrundelse:

»To fantastiske og søde indehavere. Mona og Lone, er begge super dygtige og meget imødekommende. De er altid åbne for nyheder, meget innovative, og har virkelig interesse i at sælge helse i god kvalitet.«

»Vi er utroligt stolte over denne kåring, da vi kun har haft Ø-helse i tre år og takker de leverandører, der har stemt på os og vores dejlige personale, som er med til, at vi har en rigtig god stemning og atmosfære i butikken – og vores skønne kunder, der vælger os og handler lokalt,« siger Mona Isabel Andersen.

Ud over æren følger en gavecheck på 5.000 kroner. /jape

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Driften af fixerummet H17 kan ende hos selvejende institution

Østerbros Amazonas for småbørn