Fredag blænder Zoo op for julen, når julemanden kigger forbi med sine rensdyr og tænder 200.000 julelys. Arkivfoto: Rikke Milling
in , ,

Nu tændes 200.000 julelys i Zoo

JULEÅBNING: Det bliver ganske enkelt magisk, når Zoo på fredag 9. november har inviteret selveste julemanden indenfor til at tænde 200.000 julelys, som vil oplyse det ikoniske zootårn.

Lystændingen begynder klokken 16.00, hvorefter julemanden vil blive hentet af et par af sine trofaste rensdyr, som vil følge ham til julemandens hus. Og er du en af de 500 første børn, uddeler Zoo en nissehue.

Hvis du derimod ikke kan nå at møde rensdyrene på fredag, så fortvivl ikke, for en stund flytter de nemlig ind ved siden af legepladsen. Her kan du komme helt tæt på dyrene og blive klogere på, hvorfor det kun er hunnerne, deres gevir, når juletiden sænker sig. belo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Renovering af de gamle haver

Driften af fixerummet H17 kan ende hos selvejende institution