in ,

Elsker 😍 Like 👍

Østerbro-forfatter bliver udgivet i Sverige

Vikinger: Østerbroer og forfatter Tonny Gulløv har skrevet 10 bøger, og hans serie om vikingernes verden set gennem Palnatokes øjne har været vældig populær. Så populær at bøgerne, der tager udgangspunkt i den fynske sagnhelt, der efter sigende skulle være forsterfar til Svend Tveskæg og være Harald Blåtands banemand.

Tonny Gulløv har skrevet kontrakt med det svenske forlag NONA og Helios, et af Estlands største forlag – endda for fire bøger i Ulv Palnatoke sagaen. Den fjerde bog, Jernbyrd, er end ikke skrevet endnu. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Aveny-T varsler billige billetter

Topidræt har ændret kvindesynet