46-årige Pia Allerslev afløser 73-årige Per Larsen som bestyrelsesformand for Hafnia-Hallen. Pr-foto

Pia Allerslev i spidsen for Hafnia-Hallen

IDRÆTSANLÆG: Københavns tidligere kultur- og fritidsborgmester, Pia Allerslev, er ny bestyrelsesformand for Hafnia-Hallen.

Hun overtager formandsposten fra Per Larsen, som går på selvvalgt pension. Den tidligere chefkriminalinspektør stopper således både som formand for Hafnia-Hallen og som formand for Københavns Idrætsefterskole (KIES), hvor han har virket i hele 16 år.

Pia Allerslev, der efter fem år som kultur- og fritidsborgmester også nåede at være børne- og ungdomsborgmester i en valgperiode, arbejder i dag som selvstændig konsulent. Hun siger om sin nye bestyrelsesformandspost:

»Jeg kender de fleste af aktørerne omkring Hafnia-Hallen og Valby Idrætspark. Jeg har altid været klar over den store indsats, der ydes. Nu har jeg mulighed for at være en del af et innovativt miljø omkring sportsfaciliteter, og jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted at være det end i Valby Idrætspark. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med personalet og de klubber, der er engageret omkring Hafnia-Hallen.« bob

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

50’er fest i Lygten Station

DEBAT: Bevar Skt. Jørgens Sø som den er – fredet