Organic 3 med Niels Ole Sørensen, Uffe Steen og Esben Bach giver koncert i morgen torsdag 8. november. PR-foto
in ,

Novemberjazz i Kapernumskirken

KONCERT: Med Henrik Norbrandts digt ’Året har 16 måneder’ i erindring, med temaet ’november, november, november, november’, har man i år bestræbt sig på at kompensere for den triste måned i Kapernaumskirken ved at afholde et par jazzdage.

Første jazzkoncert, som finder sted i morgen torsdag 8. november kl. 17, er med Organic 3, en fejende flot hammond-trio med den groovy organplayer Niels Ove Sørensen, til daglig organist ved Bangsbostrand Kirke, ved hammondorglet, Uffe Steen, guitar og Esben Bach ved trommerne.

Det er rendyrket soul-jazz, der er udgangspunktet for trioens behandling af kirkens mest kendte salmer. Organic 3 har for nylig også udgivet en CD, ’Kirken den er et gammelt

hus’, med 11 salmer på jazzmanér, som kan købes ved indgangen.

Jazzen fortsætter søndag 11. november kl. 11, hvor den kendte jazzbassist og NHØP-elev Helle Marstrand medvirker under gudstjenesten sammen med kirkens organist, Peter Brenøe Lange, på keyboard/orgel og kirkekoret, som også vil ’swinge’ med på salmer og a cappella-musik. I virkeligheden en traditionel gudstjeneste, men med et twist af jazz. På søndagsprogrammet står bl.a. ”Bardinerie” og ”Air” fra J.S. Bachs orkestersuiter, fremført med fornemmelse for jazzens kerneværdier og med Helle Marstrand på kontrabassen i centrum. Sognepræst emeritus Henning Frederik Hansen, står denne dag for gudstjenesten, hvor der i øvrigt også er barnedåb. Der er gratis adgang til begge koncerter. js

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Den gemte cykelsti til Ryparken

Middag med mening på posthuset