Arkivfoto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
in ,

Heste og ballerinaer giver julestemning i Illum

På lørdag 10. november klokken 11.30 går Illums parade fra Rådhuspladsen mod Illum. hvor julestemningen nok skal give efterårskulden baghjul.

Klokken 12 samles optoget foran Illum, hvor det hele kulminerer ved den store afsløring af de berømte julevinduer og uddeling af 500 goodiebags til både børn og voksne, ansigtsmaling, børnekor og julestemning. Alle er velkomne. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Nye boliger lige på grænsen

Southie takker af efter et lille år på Borgbjergsvej