arkivFoto: Martin Sørensen
in ,

FA 2000 holder juleferie på 1. pladsen

FODBOLD: Sebastian Jacobsen blev dobbelt målscorer, da FA 2000 lørdag sikrede sig efterårets niende sejr i Danmarksseriens pulje 2 via en 2-1 gevinst ude over naboerne fra Boldklubben Union.

Dermed satte Jesper Pedersens dropper et perfekt punktum for en efterårssæson, hvor FA 2000 har vist det højeste sportslige niveau i klubbens 18-årige historie.

Med sejren og de tre point overvintrer FrederiksbergAlliancen på 1. pladsen tre point foran B 1908 på 2. pladsen. Sebastian Jacobsens to træffere på Genforeningspladsen faldt efter henholdsvis 30 og 42 minutters spil. 2-0 føringen holdt indtil 14 minutter før tid, hvor Unions Jeppe Brædder Madsen reducerede på straffespark.

Det lykkedes FA 2000 at holde stand og hale de tre point i land. Sejren var de blåklædtes ottende i de seneste ni kampe. Siden FA 2000 1. september blev skilt ad på Frederiksberg Stadion af netop Boldklubben Union, har de – med undtagelse af en enkelt svipser forrige lørdag – gået fra sejr til sejr.

De to scoringer mod Union bringer Sebastian Jacobsen op på ti sæsontræffere. Dermed fører han rækkens topscorerliste an. Nummer to på listen er holdkammeraten Rasmus Vibe, der havde karantæne i lørdags. Vibe har nettet ni gange. bob

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Fra drøm til virkelighed

50’er fest i Lygten Station